Volg ons op Pinterest Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook

Wie zijn wij?

Groenpartners zijn creatieve ontwerpers en ambachtelijke hoveniers met een passie voor groen en geschiedenis. Wij werken van tekentafel tot en met de realisatie en onderhoud aan uw groenprojecten. Tientallen jaren ervaring, vakkennis en inspiratie brengen wij mee in ons werk. Groenpartners is 1 van de slechts 10 hoveniers in Nederland die het predikaat Tophoveniers mogen voeren. En wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Erfgoedhoveniers. Deze vereniging bestaat uit een selecte groep van hoveniersbedrijven die zich onderscheiden met hun specialisatie: groen erfgoed. Ook zijn wij sinds begin 2017 aspirant lid bij de Vakgroep Groenerfgoed. De vakgroep bestaat uit een selectie groep van ontwerpers die gespecialiseerd zijn in groen erfgoed. Per 01 augustus 2022 zijn wij officieel gecertificeerd in onze expertise op het gebied van Groen erfgoed.

Team

Het team van Groenpartners staat onder bezielende leiding van Melle Wierper. Vanuit het kantoor in Nederhorst den Berg wordt alles geregeld zoals het ontwerpen en plannen van de verschillende projecten. In dit voormalig pakhuisje komt de passie voor historie duidelijk naar voren. Groenpartners werkt samen met tuin- en landschapsarchitecten, historici en vakkundige onderaannemers. Ons team staat voor u klaar.

Melle Wierper

Melle Wierper (1958), eigenaar van Groenpartners, is tuinarchitecte van zowel kleine stadstuinen als grote landelijke tuinen. Haar kracht: een tuin ontwerpen die past bij het huis en de omgeving daaromheen. Maar ook voldoet aan de wensen en eisen van de opdrachtgever om zo een geheel te creëren waarin ‘alles klopt’. De ontwerpen ontstaan vanuit de kracht van de plek en de historie.

 

Bekijk onze projecten