Volg ons op Pinterest Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook

Samenwerkingen

Tophoveniers

Groenpartners is 1 van de slechts 10 hoveniers in Nederland die het predikaat Tophoveniers mogen voeren. Tophoveniers is een organisatie van kwaliteitshoveniers die streven naar absolute perfectie in ontwerp en uitvoering. Tophoveniers ontwerpen eigenzinnig, maar altijd in nauwe samenspraak met de opdrachtgever.

Erfgoedhoveniers

Groenpartners is aangesloten bij de Vereniging van Erfgoedhoveniers. Deze vereniging bestaat uit hoveniersbedrijven die zich onderscheiden met hun specialisatie; het groen erfgoed. De leden staan garant voor hun brede deskundigheid, hun kwaliteit en hun betrokkenheid zodat een persoonlijke en langdurige band met de opdrachtgever wordt opgebouwd. Zo is uw monumentale stadstuin, landgoed of historische begraafplaats in vertrouwde handen.

Vakgroep Groenerfgoed

Sinds 2017 is Melle Wierper aspirant lid van de Vakgroep Groenerfgoed. Deze vakgroep bestaat uit een selecte groep van ontwerpers en heeft als doel de instandhouding en ontwikkeling van het groene erfgoed in Nederland. Het professionaliseren van de beroepssector, het verhogen van de kwaliteit van de onderzoekers en ontwerpers en het vergroten van het publieke en politieke draagvlak van behoud en zorg voor het groene erfgoed zijn belangrijke speerpunten.

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Groenpartners is al jaren een erkend leerbedrijf via de SBB. Wij bieden een veilige leeromgeving met deskundige begeleiding en passende werkzaamheden. Op deze manier leren studenten het vak in de praktijk en hebben ze straks een betere kans op de arbeidsmarkt.

Samenwerking

Waar nodig werkt Groenpartners samen met collega tuin- en landschapsarchitecten, historici en diverse vakkundige onderaannemers.