Volg ons op Pinterest Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook

Wat doen wij?

Groenpartners ontwerpen grote en kleine projecten. Niet alleen ontwerpopdrachten voor landelijke en historische tuinen zijn in goede handen bij Groenpartners, ook bedrijfstuinen, particuliere tuinen en stedelijk gebied behoren tot het werkterrein.

Ontwerpbureau

Groenpartners is een gespecialiseerd ontwerpbureau: van tuinontwerp, beplantingsplan tot structuurplan. De wensen van de klant, de aansluiting bij de architectuur en het omringend landschap zijn van cruciaal belang in het ontwerpproces. En natuurlijk passen we onze historische kennis toe. 

Ambachtelijk hovenierschap

Het team van Groenpartners verzorgt op vakkundige en snelle wijze de realisatie van het plan. Modern vakmanschap gaat hand in hand met kennis van het ambacht.  In overleg met de opdrachtgever wordt er een beheerplan opgesteld, afgestemd op de tuin en de gebruikerswensen. Gespecialiseerde kennis op het gebied van ‘groene historie’ is wat Groenpartners uniek maakt. Historisch fruit, boerenerven, jonghistorische tuinen (vanaf 1850), landgoederen en buitenplaatsen langs de Vecht. Onze werkzaamheden bestaan uit:advies en uitvoering van regulier onderhoud, snoeionderhoud van bomen, hoogstamfruit en leifruit snoeien volgens de beredeneerde snoeimethode, leveren en aanbrengen van grote hagen en bomen en historisch onderzoek.

Bekijk onze projecten