Volg ons op Pinterest Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden website Groenpartners

Hoewel aan alle pagina’s van de website van Groenpartners de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Groenpartners aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina’s van de website.

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van Groenpartners, dat daarom voor de inhoud van de pagina’s van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Groenpartners is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden. Zie deze pagina voor onze complete diclaimer: disclaimer.

Groenpartners bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van Groenpartners wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo’s, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Groenpartners.

Het gebruik van het logo van Groenpartners is alleen toegestaan na toestemming van Groenpartners.

Groenpartners hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Informatie over bezoeken aan Groenpartners wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die u verstrekt om informatie te ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of de reactie en daarna vernietigd. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie voor onze complete privacy policy: privacy.

Voor vragen over de website verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.