Volg ons op Pinterest Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook

Groenpartners ook aanwezig op Pinterest

Wij zijn ook te vinden op PinterestAls u ideeën wilt opdoen voor een nieuwe tuin of uitgebreider wilt zien wat wij allemaal doen, kijk dan op onze Pinterest pagina en klik op Volgen. We hebben een aantal projecten uitgelicht. Van buitenplaatsen tot boerderijtuinen, van stads- en dorpstuinen tot villatuinen en landelijke tuinen. En er is aandacht voor cultuur historie en nieuwe natuur. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in details zijn er fascinerende collecties planten en eyecatchers te vinden.

Ook zijn er borden vol inspiratie aanwezig zoals onze bijzondere verzameling landschappen of prachtige voorbeelden van textuur. Deze zijn niet alleen een persoonlijke aanrader van tuinarchitect Melle Wierper, maar ook een inzicht in wat haar inspireert in haar ontwerpen. Voor een uitleg over wat haar inspireert publiceren wij ook elke maand een blog in het thema kleur. Houdt de nieuws rubriek op onze website in de gaten!

Groenpartners is dus niet alleen te vinden op Facebook en Instagram maar nu ook op Pinterest, met elke week weer nieuwe toevoegingen.