Volg ons op Pinterest Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook

Vacature Leerling Hovenier

Bij Groenpartners zijn wij op zoek naar een Leerling Hovenier die nu een MBO opleiding Groen aan het volgen is of binnenkort gaat starten met een Groen opleiding. Je mag ook een zij-instromer zijn. Samen met een van onze voormannen en andere collega’s ga je op pad om tuinen aan te leggen en/of te onderhouden.In het voormalige raadhuis van Loenen aan de Vecht houden wij kantoor en het hoveniers team werkt vanuit de standplaats Nederhorst den Berg aan verschillende projecten: van privétuinen, bedrijfstuinen tot buitenplaatsen en het aanleggen van nieuwe natuur.

 

Groenpartners

Groenpartners zijn creatieve ontwerpers en ambachtelijke hoveniers met een passie voor groen en geschiedenis. Wij werken van tekentafel tot en met de realisatie en onderhoud aan groenprojecten. Tientallen jaren ervaring, vakkennis en inspiratie brengen wij mee in ons werk. Groenpartners is 1 van de slechts 10 hoveniers in Nederland die het predikaat Tophoveniers mogen voeren. En wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Erfgoedhoveniers en sinds 2017 zijn wij lid van de Vakgroep van Groenerfgoed. Ook zijn wij een erkend SBB leerbedrijf.

 

Functie

Als Leerling Hovenier ben je vier dagen in de week aan het werk en ga je één dag in de week naar school. Deel je onze passie voor groen? Ben je een teamplayer? Heb je groene vingers en wil je graag meer leren? Ben je een doorzetter en weet je van aanpakken? Dan ben jij onze nieuwe Leerling Hovenier! Beloning volgens cao van de hoveniers.

 

Contact

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op! Je kan bellen met Melle Wierper via 0294-234416 of mailen naar info@groenpartners.nl onder vermelding van vacature Leerling Hovenier.